2015-10-10 10:28:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Álmodozásainak ma a tények vethetnek véget

Napi horoszkóp október 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Szűz jegyében áll. Többször észrevette már, hogy amikor könnyelműen többet költött a kelleténél, valamilyen formában visszanyerte a pénzét. Ma ismét hasonló tapasztalatokat szerezhet. Az utóbbi időben nem sajnált magától vagy a családjától semmit, viszont a horoszkópja azt jelzi, hogy pénz áll a házhoz, váratlanul, a szerencsének köszönhetően!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz közelít a Szaturnuszhoz, a késleltetés bolygójához. Pihenje ki magát, mert jövő héten nehezen fog haladni a feladataival, minden több energiát fog igényelni, mint egyébként

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A családtagjai úgy érzékelik, hogy ön nem figyel rájuk, a gondolatai máshol járnak. Igazuk van, ugye? Közben minden feladatát elvégzi, ebédet főz, rendet rak, de valahogy még sincs jelen... Jót tenne önnek egy nagy beszélgetés a párjával, vagy a barátaival!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Most, hogy egy kicsit összekapta magát, mindjárt más színben látja a dolgokat. Bizonytalansága még nem múlt el, de már jobb formában van. Sétáljon, menjen a friss levegőre. Ráér, nyugodtan álmodozzon, tervezgessen.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy kis hétvégi kiruccanás jótékony hatással lehetne kissé megtépázott idegeire. Keressen egy csendes falucskát, ahol pihenhet, vagy csak menjen ki a közeli erdőbe. Este szűk családi körben elengedheti magát, társa mindenben segít önnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Várható, hogy kap valakitől egy meghívást, amelyre azonnal, gondolkodás nélkül igent kellene válaszolnia. Nem kevés izgalommal készül majd a találkozásra. Ma bármit elérhet, amit csak akar. A kérdés csak az, hogy vajon ez a legjobb út a céljai eléréséhez? A döntés az ön kezében van. Ha úgy gondolja, hogy megéri, vállalja fel minden következményével együtt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz közelít a Marshoz. Álmodozásainak ma a tények vethetnek véget. Az utolsó pillanatig reménykedett, hogy ön mellé szegődik a szerencse, ám sajnos a sors közbeszólt. Vigasztalja az a tudat, hogy nincs olyan nagy baj, ami miatt menekülnie kellene. Várjon néhány napig, amíg lecsillapodnak a kedélyek, s ez alatt próbáljon meg baráti segítséget kérni. Most megmutatkozik majd, ki áll igazán ön mellett.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem engedheti meg magának, hogy szeleburdi magatartásával veszélynek tegye ki magát. Fontos családi ügyekben ne ma döntsön, jobb, ha vár egy kicsit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A tegnapi örömteli esemény hatásai ma is érezhetők lesznek. Remélhetőleg kitűnően érzi magát, tettre készen, optimista hangulatban. Most legszívesebben az egész világot a keblére ölelné, pedig, kritikus természetét ismerve, nem túl gyakran fordul ez elő önnel. Ma mindenkiben megláthatja a jót és a szépet, ugyanez fordítva is igaz, mindenki kedvesnek és szeretetreméltónak találja önt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Szűz jegyében áll. Nagyon kedvező lesz ez a nap, ha ön gyűjti a régiségeket. Nagy értékekre, kincsekre bukkanhat. Ha eddig nem tette, kezdjen bele egy napló írásába.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Komor gondolatok foglalkoztatják, és így nem meglepő, hogy kedélye is elborul. Családja azonban fittyet hány az önt foglalkoztató gondokra-bajokra. Az átlagosnál is ingerlékenyebbé válik, fékezze magát, mert kiadós veszekedés kerekedhet ebből, amelyre senkinek sincs szüksége.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz szemben áll a Holddal. Nem biztos, hogy jól látja a helyzeteket, ez a bolygóállás gyakran tévútra viszi az embert. Legyen nagyon megfontolt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: